Viisumi

Tarvitset Yhdysvaltoihin opiskelijaviisumin, jos opiskelusi kestää 60 päivää tai enemmän tai tunteja on 18 tuntia viikossa tai enemmän.

Passi

Viisumia hakiessasi tarvitset voimassa olevan ehjän passin.

Opiskelijaviisumikategoriat

Viisumi F-1: Kokopäiväiset akateemiset opinnot

  • Full-time Student Visas
  • Opiskelu on päätoimista, jos opiskelu kestää 60 päivää tai enemmän tai tunteja on 18 tuntia viikossa tai enemmän.
  • F-viisumilla Yhdysvaltoihin lähtevät mm. itsenäisesti opiskelupaikan hankkineet opiskelijat vaihto- ja tutkinto-opiskelijat ja Fulbright Center Undergraduate -stipendiaatit.
  • Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet: ustraveldocs - opiskelijaviisumi

Viisumi M-1: Kokopäiväiset ei-akateemiset opinnot

Viisumi J-1: Vaihto-ohjelmiin osallistujat

Viisumilinkkejä

 

Fulbright Centerin stipendiaatti: katso erillinen viisumiohje Orientaatio-oppaasta.