Stipendiohjelma kandidaattitason opintoihin

Fulbright Center’s Undergraduate Grants

Fulbright Centerin undergraduate-stipendit on tarkoitettu syyslukukaudella 2016 alkaviin, yhden lukuvuoden (2016-2017) opintoihin alempaan korkeakoulututkintoon johtavassa koulutusohjelmassa (Bachelor's Degree) Yhdysvalloissa.

Infotilaisuus

Katso tallennettu infotilaisuus Perustutkinto-opinnot Yhdysvalloissa ja Fulbright Centerin Undergraduate-stipendi. Stipendi-info alkaa kohdasta 31:33.

Undergraduate-stipendiaattien kokemuksia

Kaarina Huovinen 2011-2012 (kuvassa yllä)
Elämää Atlantin toisella puolen - ovi loputtomiin mahdollisuuksiin

Ilja Orre 2008-2009 ja Hameed Ahmed 2007-2008
Perustutkintostipendillä Yhdysvalloissa - Ilja ja Hameed yhdistivät urheilun ja opiskelun

Antti Lehtomäki
Life in Puerto Rico

Siri Uotila
Opiskelu Harvardissa on haastavaa mutta palkitsevaa

Jaakko Lukkarinen
New York antoi rumpalille "uuden pään ja uudet kädet"

Stipendiä voivat hakea myös yhden lukuvuoden (2016-2017) määräaikaisia opintoja Yhdysvalloissa suunnittelevat opiskelijat, mm. yliopistojen ja korkeakoulujen yhden lukuvuoden kestäviin vaihto-ohjelmiin lähtijät, jotka suorittavat perustutkintotason (bachelor's) opintoja.

Suomen ja Yhdysvaltain Stipenditoiminnan Tukisäätiön rahoittama stipendi on enimmillään USD 10 000. Ohjelmaan kuuluvat myös Fulbright Centerin palvelut: opiskelijoiden henkilökohtainen neuvonta sekä perehdyttäminen yhdysvaltalaiseen kulttuuriin, koulutusjärjestelmään ja tuleviin opintoihin Yhdysvalloissa.

Fulbright Center's Undergraduate Grants -stipendihaku lukuvuodelle 2016-2017 on päättynyt. Hakuaika lukuvuodelle 2017-2018 alkaa helmikuussa 2017.

Lisätietoja:

Emilia Holopainen
puh. 044 703 5284
emilia.holopainen(at)fulbright.fi

Stipendiohjelman kuvaus, hakuedellytykset, -ohjeet ja hakulomakkeet

Alla olevissa linkeissä on esitetty stipendiohjelman tarkempi kuvaus, hakuedellytykset ja -ohjeet, hakulomake sekä ohjeet suosituskirjeiden kirjoittajille. Lue jokainen ohje. Fulbright Center käsittelee ainoastaan kaikki hakuaikaan mennessä saapuneet, vaaditut liitteet sisältävät hakemukset.

Tutustu myös: